Barion Pixel
LEGYÉL JOBB MOTOROS!

Küldetésünk, hogy jobb, magabiztosabb motoros
legyél, a közutak biztonsága és a motorozás
élvezetesebbé tétele érdekében.

VEZETÉSTECHNIKAI KÉPZÉSEK

– motorkezelés felsőfokon! Tanpályás képzések országszerte. Tudj meg többet

TUDÁSTÁR

– offline és online kiadványok, tanfolyamok – a tudás forrása. Tudj meg többet

EREDMÉNYEINK

– csatlakozz egy lakhelyedhez közeli csoporthoz, és vegyél részt a közösségi életben. Ha szeretnéd, akkor szervezheted is a csoportot, sőt támogathatod, mentorálhatod is az új belépőket! Tudj meg többet

RÓLUNK

– ismerj meg minket! Tudj meg többet

A Tudatos Motorosok Országos Egyesülete (TMOE) születésének rövid története

Vezetéstechnikai tréningeket már 2011-óta szervezünk a RhinoTours Motoros Egyesület égisze alatt, hogy túrázóinkkal együtt a túraszezon kezdetére mindig formába rázódjunk, és ne legyen bennünk semmi bizonytalanság. Az évek során világossá vált, hogy ezt a folyamatos gyakorlást nem lehet elspórolni, ha biztosra akarunk menni, akkor tudatosan kell fejleszteni magunkat! Ezért a vezetéstechnikai tréningek és a vezetéstechnikai túrák egyre hangsúlyosabbakká váltak a RhinoTours életében, mígnem 2018-ban megszületett a döntés, hogy külön projektként vigyük tovább a biztonságos közlekedés ügyét. Így a jövőben a vezetésbiztonsággal összefüggő programjaink (vezetéstechnikai tréningek, vezetéstechnikai túrák, elméleti képzések, előadások, beszámolók, stb…) a TMOE szervezésében valósulnak meg.

Rhino Tours Motoros Túrák

EZT MONDTÁK RÓLUNK

Zoltán, Békéscsaba

Ez volt a második képzésem a csapattal, eddig 10-ből 10 pont! Kiváló szervezés, hatalmas motorozás.... minden percét élveztem. Remélem rövid lesz a tél és újra motorozhatunk együtt!

Kati, Gödöllő

Nagyon sokat fejlődtem ezen a vezetéstechnikai túrán, Zozo szuper tanácsokat adott. Jól éreztem magam, jövők még!

József, Veszprém

Ez így szuper volt! A képzés és utána a túra meg tette a hatását, sokkal magabiztosabb lettem a motoromon! Köszönöm Robinak a segítséget! Már várom a többi programot.

Jani, Nyíregyháza

Bár nem vagyok tapasztalt túrázó, mégis nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam a túravezetőmtől. Szimi köszi az ideális íveket! Jövők legközelebb is!

Norbi, Páty

A negyedik képzésem veletek, de mindig tudok újat tanulni. Köszönöm rendőrmotorosoknak a profi „hozzánkállást” megtiszteltetés tanulni tőletek!

Attila, Budaörs

Remek túra, kitűnő szervezés, hihetetlen csapatszellem! Öröm Veletek motorozni! Gratulálok mindenkinek és legközelebb találkozunk!

István, Kiskunhalas

Köszönöm a szervezőknek /Szimi, Zomax/ a felejthetetlen utakat, és a tartható tempót. Sokat tanultam ezen a hétvégén. Remélem, gurulunk még együtt!

Gábor, Budapest

Hálás vagyok a szervezésért, komoly képzés volt - remek oktatókkal! Az időjárás is kegyes volt hozzánk, tapad az aszfalt rendesen. Köszi Robi a hasznos tanácsokat! Ahogy hazaértem lecseréltem a gumit!

János, Pécs

Nem lehet leírni ezt az érzést, amit átélünk egy ilyen túra alkalmával! Szinte eufórikus állapotban szeltük a kanyarokat. Sok hasonló túrát kívánok minden motorozni szerető barátnak! Köszönet a túra megálmodójának, szervezőjének és nem utolsó sorban a túravezetőjének!

László, Győr

Második túrán vettünk részt. Mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. Kiváló Embereket ismerhettünk meg. Várjuk a következő szervezést. Köszönet a túravezetőknek, segítőknek, akik maximálisan teljesítették a feladatukat.

Böbe, Érd

Mint mindig nagyon szuper volt minden. A szervezőknek külön gratula, mert nem lehetett könnyű megszervezni. A motoros lányoknak pedig elismerésem!

Rólunk

Az ösztönös tudás néha kevés.
Motorozz tudatosan!

Tudj meg többet

Partnereink, a biztonságos közlekedés támogatói